Workflows

Et Workflow definerer bevillingsprocessen og hjælper dermed til at have overblik over ansøgerne samt hvor langt ansøgningen er i forløbet.
Det er muligt at have mere end ét workflow og dermed kan workflows skræddersyes efter behov og puljetype.

1. Gå til modulet Workflows i Opsætningsmenuen og klik på knappen "Nyt workflow".

2. Udfyld titel på hver af de tilgængelige sprog. Angiv workflowet som standard, såfremt systemet skal prævælge dette workflow ved oprettelsen af en ny pulje.
Klik på Gem for at oprette workflowet.

3. Klik herefter på "Nyt trin" for at tilføje trin til workflowet. Du kan tilføje så mange trin som du ønsker.
Angiv en titel på hver af de tilgængelige sprog og vælg hvor trinnet skal indsættes, såfremt I har mere end et workflow.

4. Når alle trinnene i håndteringsprocessen er tilføjet, mangler der blot at blive tilføjet de relevante statusser til hver enkelt trin, således at en ansøger kan flyttes til de forskellige trin.
Klik på "Tilknyt status" og vælg den status(ser) du ønsker at tilføje til et specifikt trin, ved at vælge hvor statussen skal indsættes under.

Bemærk, du kan oprette så mange forskellige statusser som du ønsker. Disse kan oprettes i modulet Status.
Læs her, hvordan du opretter en ny status

5. Workflowet er nu oprettet med de ønskede trin og statusser.