Status

Statusser er handlinger, du kan tilføje til hvert trin i dit Workflow, for at holde dig og dit team velorganiseret og informeret om bevillingsprocessen. Forestil dig, at du har et trin, der hedder bevilling. I dette tilfælde vil du sandsynligvis gerne tilføje både en bevillings- og en afslagstatus. Generelt er statusser ideelle til brug for dit deltagerudvalg for at se, hvor langt i behandlingen I er med et specifikt projekt.

1. Gå til modulet Status i Opsætningsmenuen.

2. Klik på knappen "Ny status" for at oprette en ny status til dit workflow.

3. Vælg sprog, angiv en titel og vælg hvilken type status du ønsker at oprette. Marker Besked, såfremt du ønsker at tvinge brugere til også at sende en besked til ansøgeren, når statussen skiftes til denne.

4. Klik på "Gem" og statussen er nu oprette.

Klik her og se, hvordan du tilknytter en status til et trin i workflowet