LinkedIn integration

I Emply kan du nemt dele et stillingsopslag på LinkedIn - både til din egen private konto/profil og til virksomhedssiden.

Hvordan gør jeg?
1. Åbn fanen "Publicering" og tilføj LinkedIn til mediekurven.

2. Klik på "Forsæt til publicering".

LinkedInPublish_DK_1.png3. LinkedIn opslag (offentlig)

• Titel: Angiv overskriften til opslaget
  • Besked: Angiv en teasertekst, hvis det ønskes
  • Billede: Upload et logo eller billede til selve opslaget

4. LinkedIn invitation (e-mail)

• Tilføj de brugere fra systemet, som du ønsker skal modtage en mail fra Emply systemet omkring deling til Facebook
  • Sprog: Vælg hvilket sprog beskeden skal være på
  • Skabelon: Vælg Linkedin Invitation
  • Layout: Vælg layout
  • Emne: Angiv et emne på mailen (Præ-udfyldes, hvis der vælges en beskedskabelon)

5. Klik på "Publicer" og herefter sendes en mail til alle de inviterede personer.

6. Brugeren (den inviterede person) klikker herefter på linket i mailen og følger blot delingsanvisningerne fra LinkedIn.

Bemærk, kun hvis en bruger har adgang til virksomhedens LinkedIn side, vil det være muligt at dele hertil.
Inden du når til publiceringen til LinkedIn, skal en administrator fra din virksomhed oprette mediet samt en beskedskabelon, der kan benyttes til dette formål.

Emply Support er naturligvis behjælpelige med opsætningen af både mediet og beskedskabelonen, såfremt det ønskes.