Udvidet kodeordspolitik

Foruden at det er muligt at definere en kodeordspolitik vedr. fornyelse af brugernes kodeord, så er det nu også muligt at bestemme opsætningen af kodeordet for både brugere og kandidater.

Ønsker I at benytte en simpel eller avanceret kodeordspolitik, er helt op til jer og jeres sikkerhedskrav. I skal blot definere dette i jeres Emply løsning.

For at definere denne politik kræves det, at du som bruger har adgang til fanen "Abonnement" i menuen "Konti".

Under Abonnent skal I starte med at vælge mellem "Simpel politik" eller "Avanceret politik".
Forskellen på disse står beskrevet nedenunder og betyder bl.a. om der skal være 6 eller 8 karakterer, samt hvor mange af de 4 muligheder kodeordet skal dannes efter.
Denne kodeordspolitik gælder for både kandidater og brugere.

Simpel politik:

Avanceret politik:

Du kan læse mere om de andre muligheder, der er vedr. Kodeordpolitik her.

Har du spørgsmål til det nye modul "Kodeordspolitik", eller ønsker du råd til opsætningen, så er du velkommen til at kontakte Emply Support på mail support@emply.com eller på tlf. 70 28 60 50.