Tilføj kandidater til eksisterende begivenheder

I har måske oplevet at en kandidat springer fra, efter I har indkaldt dem til en samtale, eller I har måske, som en ekstra service, oprettet flere tidsvinduer i jeres begivenhed end der reelt er kandidater til. Ved begge tilfælde har det været besværligt at tilføje nye kandidater til disse begivenheder, såfremt der efterfølgende dukkede nogle nye og spændende ansøgninger op.

Det er nu muligt at tilføje yderligere kandidater til allerede oprettede begivender, på en nem og hurtig måde, hvilket gør det noget hurtigere når, der pludselig er en ny kandidat, der også lige skal indkaldes.

1. Marker de ønskede kandidater

2. Klik på Begivenhedsikonet

3. Vælg en af de eksisterende begivenheder

4. Tilføj et nyt tidsvindue, hvis der ikke er nok eksisterende tidsvinduer

5. Klik på fanen på Besked for at sende invitation til kandidaterne

Du kan læse mere i artiklen "Inviter kandidater til samtale", hvis du er i tvivl om hvordan du indkalder kandidater til samtale.