Underskriv dokumenter med Visma Addo

I kender det sikkert, at I har udvalgt den rette kandidat, og så mangler I kun det praktiske såsom dokument signering. Denne proces kan dog sommetider være tung og tidskrævende, men med Emply’s integration til Visma Addo er det nu muligt at underskrive dokumenterne digitalt.

Hvordan fungerer det så?

1. Upload det ønskede dokument under fanen "Dokumenter" på kandidatens profil.

2. Marker dokumentet og klik på knappen "Underskriv".

3. Udfyld de obligatoriske felter og vælg evt. en allerede oprettet beskedskabelon til dette formål.

4. Klik på "Underskriv" for at sende ansættelseskontrakten afsted til digital signering hos kandidaten.

5. Ansættelseskontrakten er nu afsendt og afventer underskrift fra kandidaten (se kolonnen Status).

6. Når kandidaten har underskrevet dokumentet kan det ses ved et flueben i kolonnen Status.
Dokumentet indholder nu en ekstra side med kandidatens underskrift.

Hvad modtager kandidaten?

1. Kandidaten modtager en mail i sin indbakke med et link som de skal klikke på.

2. Herefter kommer de til at skulle bekræfte deres identitet samt logge ind.

3. Derefter skal de blot underskrive dokumentet med deres NemID eller via Touch signatur.

4. Når dokumentet er underskrevet, modtager kandidaten en mail med det underskrevet dokument og brugeren notificeres herom.

Hvis I ønsker at høre mere om denne funktion, er I velkomne til at kontakte os på mail support@emply.com eller tlf. 70 28 60 50.