Nye muligheder ved notifikationer

Når du opretter et nyt projekt, er det muligt på Opsætningsfanen at aktivere notifikationer ved nye kandidater og ansøgningsfristen, samt hvem modtageren af disse skal være.

Vi har udvidet funktionen for at give jer flere muligheder, således at Emply løsningen er endnu mere fleksibel.

Det er nu muligt at få begge notifikationer med det samme, hvilket betyder I vil modtage en notifikation så snart projektets ansøgningsfrist udløber, samt en notifikation pr. kandidat, der sender en ansøgning.

Ved hver notifikation har I hidtil kun kunne sætte modtageren til Projektlederen eller Alle deltagere, fremover kan I filtrere deltagerne på brugertyper, således at I kan bestemme, at det f.eks. kun er den Ansættende leder, der skal modtage notifikationen omkring nye kandidater, selvom der er andre deltagere på projektet.

Muligheden for at filtrere modtagerne på brugertyper skal aktiveres af Emply Support på jeres løsning, for dette kan benyttes.