GDPR opdatering / Kodeordspolitik

I forbindelse med vores forbedringer til modulet Kodeordspolitik, har vi netop også optimeret sikkerhedsniveauet omkring fremsendelse af kodeord via email.

Fremover skal der ikke længere fremsendes kodeord til kandidater via email, da kandidaterne selv får mulighed for at oprette et kodeord ved at klikke på det link, de får tilsendt.
Derudover vil en genfremsendelse af et kodeord foregå ved at kandidaten skal klikke på et link for at lave et nyt kodeord, for at undgå at kodeord sendes i en email. Linket er aktivt i 24 timer efter afsendelse.

Hvad betyder det for jer?

Som udgangspunkt behøver I ikke at gøre noget, da alle beskeder automatisk er opdateret med det nye flettefelt [candidate.password.link], der automatisk indsætter et unikt link, hvor kandidaten kan oprette et nyt kodeord, såfremt de ikke kan huske det.

Hvordan ser det ud for kandidaten?

Når kandidaten har sendt sin ansøgning, så modtager de et link, hvor de kan oprette et kodeord.

Har kandidaten glemt sit kodeord og derfor klikker på knappen "Glemt?", vil de modtage nedenstående mail, hvor de kan klikke på linket og få mulighed for at lave et nyt kodeord.

Når det nye kodeord er oprettet, logges kandidaten automatisk på sin profil.

Hvad anbefaler vi?

Vi vil anbefale jer at rette jeres beskedskabelon(er), der før indeholdt et kodeord, således at disse emails bliver mere sigende.

Et eksempel på, hvordan vi ville opdatere en besked:

__________
GAMMEL BESKED

Kære [candidate.firstname] [candidate.lastname]

Tak for din interesse i [company.name].

Når du logger ind i Karrierecenteret kan du rette i dine personlige oplysninger, samt tilmelde dig en Jobagent som påminder dig, når nye stillinger, der matcher dine kriterier, er publiceret.

Dine login informationer er følgende:

E-mail: [candidate.email]
Kodeord: [candidate.password.link]

Log ind i Karrierecenteret ved at klikke her: [careercenter.link]

Med venlig hilsen,
[company.name]

__________
OPDATERET BESKED

Kære [candidate.firstname] [candidate.lastname]

Tak for din interesse i [company.name].

Når du logger ind i Karrierecenteret kan du rette i dine personlige oplysninger, samt tilmelde dig en Jobagent som påminder dig, når nye stillinger, der matcher dine kriterier, er publiceret.

Klik på nedenstående link for at oprette et nyt kodeord:
[candidate.password.link]

Med venlig hilsen,
[company.name]