Opret et nyt job

I denne artikel kan du læse om hvordan du opretter et nyt job, som er en vigtig del af rekrutteringssystemet. Lad os oprette et nyt job:

1. Klik på ”Rekruttering” i hovedmenuen

Bemærk, at hovedmenuen kan variere alt efter brugertype samt hvilke produkter, I har til rådighed.

2. Klik på ”Nyt job”

Hvis du har flere skabeloner oprettet (Læs mere her), vil du have mulighed for at vælge en jobskabelon til det nye job, inden du kommer til opsætningssiden (se trin 3). Det kunne se ud som nedenstående:

3. Du er nu kommet til opsætningssiden til et nyt job, som er opdelt i ”Jobindstillinger” og ”Screening spørgsmål”.

Jobindstillinger

I fanen ”Jobindstillinger” kan du ændre i elementer i en jobannonce – såsom sprog, jobannoncen, stillingsbetegnelsen, grundlæggende indstillinger og jobdetaljer.

Sprog

Her kan du tilføje flere sprog til din jobannonce. Dette kræver, at sproget ligeledes er tilkoblet din konto.

1. Hold markøren over ”+” for at tilføje et andet sprog til annoncenSk_rmbillede_2019-10-16_kl._15.21.00.png

2. Sproget er nu tilføjet, og du kan nu indsætte stillingsbetegnelse og annoncetekst på flere sprog

Når der er flere sprog tilkoblet på et job, kan kandidaterne nemt skifte sprog på en annonce ved hjælp af en knap, som ligner denne: Madeeasy_Career_Site_2019-10-16_15-23-22.png

Jobannonce

Når du opretter et job, er det muligt at oprette forskellige jobannoncer. Det kunne være, at du ville have én annoncetekst på dit eget website, men en anden annoncetekst på et eksternt medie, fx Jobindex. I rubrikken markeret nedenfor kan du tilføje en intern titel, så har du et overblik over de forskellige jobannoncer, når du skal publicere jobbet på mediet senere.

Du kan vælge en annonceskabelon ved at trykke på "Skabelon". Læs mere om jobannoncer her

Stillingsbetegnelse og annoncetekst

Ved de grønne pile kan du ændre henholdsvis stillingsbetegnelse og annoncetekst. Husk, at indsætte dette på alle sprog, som du har valgt til det givne job. Stillingsbetegnelsen er ens både eksternt og internt. Annonceteksten kan redigeres med funktioner, som du kender fra Word o. lign. Du kan med fordel klikke på ”Fuld skærm” ved den røde pil, således at du har et større billede til redigering af annonceteksten.

Ansættelsesproces

Ansættelsesprocessen kan ikke ændres her, da den er defineret ud fra skabelonen, som er valgt til jobbet. Dette kan ændres i skabeloner (Læs mere her)Emply_2019-10-16_15-29-47.png

Grundlæggende indstillingerEmply_2019-10-16_15-31-32.png

Under "Grundlæggende indstillinger" skal du udfylde følgende:

• Afdeling: Tilføj en afdeling til jobbet. Du kan se de afdelinger, som er oprettet til jeres virksomhed her: Hovedmenu  > Indstillinger > Konto > Afdelinger. Hvis en bruger kun har adgang til én eller to afdelinger, er det kun disse, som vil fremgå som valgmuligheder.
  • Lokation: Adressen følger med fra indstillingerne af den valgte afdeling, såfremt adressen varierer i forhold til hovedafdelingen. Ellers kan det også tilrettes manuelt herfra.
  • Ansøgningsfrist: Her kan du indsætte ansøgningsfristen med dato og/eller tid. Du kan også frakoble dette, hvis jobbet eksempelvis skal besættes hurtigst muligt, eller I ansætter løbende. Hvis dette er tilfældet, kan du skrive ”hurtigst muligt”, ”løbende” eller lignende i rubrikken
  • Tags: Tilføj tags til et job, fx. salg, markedsføring eller lignende. Alle kandidater, som søger dette job, vil blive tildelt disse tags.
  • Bekræftelsesmeddelese: Her kan du se bekræftelsesmeddelelsen, som sendes til kandidaterne. Du kan se beskeden ved at folde modulet ud ved den røde pil. Denne besked er automatisk tilkoblet et nyt job, såfremt det er defineret under den givne beskedskabelon. Ellers kan du rette i beskeden her.

• Kandidater kan redigere i ansøgningen indtil deadline: Du kan bestemme på det enkelte job, om kandidaterne skal have mulighed for at ændre i deres ansøgning indtil ansøgningsfristen. Hvis denne funktion er aktiveret, er det mest hensigtsmæssigt at behandle kandidater efter ansøgningsfristen, og ikke løbende.
  • Deaktiver ansøgningsskema: Du kan deaktivere ansøgningsformularen, hvis ansøgningerne ikke skal komme gennem Emply, men fx. gennem et eksternt rekrutteringsbureau. Når du deaktiverer ansøgningsskemaet, vil du få mulighed for at indsætte et link.

Jobdetaljer

Jobdetaljer oprettes under skabeloner (Læs mere her). Her kan du med fordel oprette informationer såsom kontaktperson, lokation, tiltrædelsesdato, jobområder, arbejdstid eller lignende. Disse oplysninger kan blive vist på jobannoncen til kandidater i faktaboksen. De interne detaljer bliver ikke vist til kandidater, men bliver brugt internt.

Det kunne se ud som følgende:

Afslut med at trykke på "Gem"-knappen øverst i højre side. Inden du trykker "Gem" kan du oprette screening spørgsmål. Når du har trykket "Gem" skal du promover jobbet til valgte medier.