Tilføj teammedlem til et job

Når du har oprettet et job kan du under fanen ”Team” kan du tilføje teammedlemmer, som skal være en del af rekrutteringsprocessen. Dét kan du læse om i denne artikel, og du kan også læse om hvordan du justere nærmere i teammedlemmernes adgang - samt hvordan du sender en besked til teammedlemmer.

1.  Klik på ”Tilføj teammedlem”

Emply_2020-05-11_10-33-11.png2. Tilføj én eller flere brugere, tag stilling til nedenstående og klik på ”Gem”

Aktiver senere Tilføj dato og evt. klokkeslæt, hvis brugeren skal aktiveres senere, fx efter ansøgningsfristen
Deaktiver senere Tilføj dato og evt. klokkeslæt, hvis brugeren skal deaktiveres senere, fx før ansøgningsfristen
Send besked Skal der sendes en besked til brugeren om, at de er tilføjet som medlem til jobbet?

Nu har du tilføjet et eller flere teammedlemmer til det givne job, og du kan justere nærmere i adgangen:

3. Tildel teammedlemmerne den rette brugerrolle

Brugerroller defineres her: Hovedmenu > Indstillinger > Konto > Roller. Denne funktion beskrives ikke i denne artikel, men du kan oprette flere roller, og give disse de rette rettigheder.

4. Bestem om/hvor ofte teammedlemmer skal informeres om nye kandidater og ansøgningsfristen

5. Hvis du vil ændre om et teammedlem skal aktiveres/deaktiveres senere, skal du klikke på ”Adgang givet for X dage siden”

Send en besked til teammedlem af et job

1. Tryk på "Team besked"

2. Vælg den eller de teammedlemmer, som du ønsker at sende en besked til

3. Vælg hvilken beskedskabelon, som du vil sende til teammedlemmet - eller skriv beskeden, som du vil sende.

4. Tryk "Send" eller "Send senere"