Ryk kandidater i processen

I denne artikel kan du læse om hvordan du flytter én eller flere kandidater i ansættelsesprocessen. Du skal blot følge disse trin:

1) Gå ind på jobbet, hvor du gerne vil rykke kandidater i processen

2) Tryk på "Kandidater"-fanen, så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3) Marker én eller flere kandidater, som du vil rykke i ansættelsesprocessen,
og klik
 på ”Kandidat proces”

4) Vælg hvor i ansættelsesprocessen, at du gerne vil flytte kandidaten til,
og klik på "Gem"

Så har du rykket valgte kandidat(er) i ansættelsesprocessen!

(Du kan ændre i ansættelsesprocessens trin under skabeloner. Læs mere her.)