Opret/rediger afdelinger

I denne artikel kan du læse om hvordan du manuelt opretter en ny afdeling i Emply. Dette gør du fra fanen "Afdeling", som du finder via denne sti: Hovedmenu > Indstillinger > Konto > Afdelinger.

1) Klik på "Ny afdeling" for at oprette en ny afdeling eller...

... marker og rediger, for at rette i en eksisterende afdeling

2) Udfyld informationerne om afdelingen

Du skal som minimum udfylde:

• Titel
  • Hovedafdeling

Under "Hovedafdeling" vælger du hvor i jeres virksomhedsstruktur, at afdelingen skal placeres. Dette kunne eksempelvis være, at jeres marketingsafdeling var opdelt:

Hvis data til den nye afdeling afviger fra stamdata - såsom adressen - skal dette rettes her. Det kunne være at jeres HR-afdeling havde en anden adressen end hovedafdeling. Eller at jeres IT-afdeling var placere på flere lokationer.

3) Klik på "Gem", når du fyldt informationerne om afdelingen, og du har nu oprettet en ny afdeling!