Indkald kandidater til samtale

Nu har du screenet kandidaterne til et job, og du vil gerne indkalde én eller flere kandidater til samtale. Det kan du gøre på følgende måde:

1) Gå ind på jobbet, hvor du gerne vil invitere kandidater til samtale

2) Tryk på "Kandidater"-fanen, så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3) Marker den eller de kandidater, som du vil invitere til samtale og klik på "Planlæg" med kalender-ikonet

4)   Nu skal du udfylde disse detaljer om samtalen, og derefter klik på "Forsæt"

Type Er samtalen onsite eller et telefoninterview?
Titel Giv interviewet en titel. Denne titel vil blive vist overfor kandidaterne
Interviewere Tilføj interviewere, som skal være med til samtalen
Varighed Indsæt varigheden af interviewet
Tidszone Indsæt tidszonen for interviewet
Note Indsæt evt. en note til interviewere (Privat for interviewere)
Evaluering Vælg evt. en formular til evaluering af kandidaten (Privat for interviewere)

5) Nu skal du tilføje tidspunkter for interviewet, hvilket du både kan gøre ved at klikke på "Find tidspunkt" eller "Tilføj tidspunkt"

6) Nu kan du nemt tilføje tidspunkter til et interview, og når du har valgt dine tidspunkter skal klikke på "Planlæg X tidspunkter"

Opret gerne flere tidsvinduer, så kandidaten kan vælge det mest passende tidspunkt.

• De grønne kasser repræsenterer valgte tidspunkter. Du holder markøren over tidspunktet, og klikker.
  • De orange kasser repræsenterer interviewerens kaldender, som er indlæst vha. en integration med fx. Outlook. Der kan derfor godt være flere eller andre farver.

Når du har tilføjet tidspunkter har du mulighed for at redigere i de enkelte tidspunkter (tryk på ikonet ved den røde pil). Du kan eksempelvis bestemme hvor mange kandidater, som må komme til hvert tidsinterval (markeret med blå). Eller du kan vælge om tidspunktet skal være et åbent tidsslot eller valgt til en specifik kandidat (markeret med grøn). Du kan vælge et mødelokale til samtalen (markeret med Orange), hvis I har integration med Azure Active Directory (læs mere herom her) og jeres mødelokaler er integreret heri.invite1.png

Du har her desuden mulighed for at få slettet ubrugte tidspunkter, hvis du har oprettet flere end der er kandidater:invite2.png

... og påminde kandidaten pr. SMS inden interviewet:invite3.png

7)  Når du er færdig med at redigere i interviewdetaljer og tidpunkter, skal du klikke på "Fortsæt"

8) Nu kan du notificere kandidater og/eller interviewere via mail og/eller sms

Nu skal du vælge en skabelon, som du har lavet på forhånd. Se eksempel nedenfor.

9) Klik på ”Planlæg”, så har du inviteret valgte kandidater til samtale!

Hvordan ser en invitation ud for kandidaten?

Kandidaten modtager et link, hvorfra vedkommende kan vælge et tidspunkt, og acceptere invitationen.
Det kunne se sådan ud: