Opret/rediger brugere

I denne artikel kan du læse om hvordan du manuelt opretter en ny bruger i Emply. Dette gør du fra fanen "Brugere", som du finder via denne sti: Hovedmenu > Indstillinger > Konto > Brugere.

Desuden kan du i denne artikel læse om hvordan du sender en besked til en bruger

1.  Klik på "Ny bruger" for at oprette en ny bruger eller...

... marker og rediger, for at rette i en eksisterende brugerEmply_2020-05-11_09-28-58.png

2. Udfyld informationerne om den nye bruger

Du skal som minimum udfylde felterne markeret med rød:

• E-mail
  • Brugernavn
  • Rolle
  • Kode*
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Afdeling
  • Sprog
  • Valuta

*Koden er blot midlertidig, eftersom brugeren skal modtage en mail, hvorfra vedkommende kan oprette et personligt kodeord. Se trin 3.

3. Klik på "Gem", når du fyldt informationerne om den nye bruger

Nu skal du sende en besked til den nye bruger, så vedkommende er informeret herom, og kan oprette et personligt kodeord. Du kan både sende en mail og/eller en SMS. Beskedskabelonen "Bruger oprettet" vil være præ udfyldt, og du har mulighed for at rette i beskeden.

4. Klik på "Send" eller "Send senere", og du har nu oprettet en ny bruger
Du kan altid gå ind og rette informationerne til en bruger.

Send en besked til brugere af systemet

Nedenfor kan du læse om hvordan du sender en besked til en bruger. Det kunne eksempelvis være "Glemt brugeroplysninger".

1. Markere den eller de brugere, som du ønsker at sende en besked til

2. Tryk på "Besked"

3. Vælg hvilken beskedskabelon, som du vil sende til brugeren - eller skriv beskeden, som du vil sende

4. Tryk "Send" eller "Send senere"
Nu er beskeden sendt til valgte brugere