Søgning og screening af kandidater

Søgning og screening er et yderst brugbart værktøj, når man leder efter specifikke kandidater.
På denne måde finder man hurtigt og nemt frem til de mest relevante kandidater.

Systemet gør det muligt både at søge og screene efter kandidater med de nødvendige kompetencer, for eksempel uddannelsesniveau eller erhvervserfaring.

Søgning

Søgefunktionen gør det muligt at søge i alle kandidatens data. Man kan i dropdown menuen vælge hvilke kriterier, der skal søges på. Det er også muligt at skrive sit eget søgeord i fritekstfeltet.

1. Vælg det job du ønsker at søge kandidater på.

Klik på knappen "filter" i venstre hjørne, og derefter "Søg". Brug feltet "hurtig søgning" hvor der skrives et søgeord efter eget valg eller vælg "Tilføj kriterier", her vælges de specifikke kriterier i drop-down menuen.

2. Man vil nu se en liste med kandidater, der matcher de kriterier, der er søgt efter.

Når kandidaternes ansøgninger og CV er gennemlæst, er det muligt at markere kandidaten direkte fra søgeresultatet. Herefter kan der enten sendes en indkaldelse til samtale eller et afslag til kandidaten ved at klikke på knapperne i nederste venstre hjørne.

Screening

Brug screening til at finde kandidater ved pointgivning af relevante kompetencer. Dette er meget brugbart, hvis kandidaten har svaret på spørgsmål i ansøgningsprocessen. Det er muligt at kombinere spørgsmålene på flere forskellige måder, på den måde findes de kandidater med den højeste score.

1. Vælg det job du ønsker at søge kandidater på.

Klik på knappen "filter" i venstre hjørne, og derefter "Screen". Vælg "Tilføj kriterier", her vælges de specifikke kriterier i drop-down menuen. Du kan vælge spørgsmål, hvor svaret er en eller flere valgmuligheder.

2. Tilføj point, som er mest relevante for hver kategori. Hvis der vælges et spørgsmål med flere muligheder for eksempel om "Hvilke IT programmer har du erfaring med?" vil systemet udregne hvor mange procent kandidaten får, ud fra den pointgivning der er valgt.

I kolonnen "Screening" vil du kunne se resultatet af screeningen.