Arkiver job / Slet job

Har du færdigbehandlet dit job eller ønsker du blot at arkivere dit job, for at skabe et bedre overblik, så kan du med fordel arkivere jobbet. 

Arkiver job 

1. Marker ét eller flere jobs, som du ønsker at arkivere

2. Klik på "Arkivér"

Sk_rmbillede_2020-01-07_kl._11.20.23.png

Nu er jobbet arkiveret, og ligger under fanen "Arkiveret": 

Emply_2020-01-07_11-25-08.png

Slet job

Når du har har arkiveret et job kan du slette det. Det gør du sådan:

1. Marker ét eller flere jobs, som du ønsker at slette

Sk_rmbillede_2020-01-07_kl._11.28.57.png

2. Klik på "Slet"

3. Klik på "Slet" igen i popup vinduet. 
OBS. Hvis du sletter vil du miste alt data.

Emply_2020-01-07_11-32-50.png

Nu er jobbet og dets data slettet.