Tilføj nye kandidater manuelt til et job

Har du fundet en god kandidat, som vil passe perfekt til et job? Eller har du fået tilsendt en kandidat, som skal oprettes i systemet? I denne artikel kan du læse om hvordan du manuelt kan tilføje en kandidat til et job.

Efterfølgende skal du huske at sende fortrolighedspolitikken til den manuelt oprettede kandidat, så kandidaten har givet samtykke til, at vi kan gemme vedkommendes oplysninger i henhold til fortrolighedspolitikken.

Tilføj en kandidat manuelt til et job

1. Klik på "Ny kandidat" til jobbet, hvor du ønsker at tilføje kandidaten

2. Udfyld oplysningerne, som du har lavet til det manuelle ansøgningsskema og klik "Gem"
(Du kan læse her om hvordan du opretter en formular til manuelt oprettede kandidater)

Bemærk, du skal acceptere privatlivspolitikken 'for' kandidaten, men når kandidaten er gemt, kan du ikke flytte kandidaten videre i proces før vedkommende selv har accepteret privatlivspolitikken.

Nu er kandidaten oprettet og ligger under trinnet "Sourced". Du kan ikke flytte kandidaten fra dette trin før kandidaten har godkendt fortrolighedspolitikken. Derfor skal du nu sende en besked og formular til kandidaten herom. Det kan du gøre på samme måde, som du sender en formular eller sådan her:

Send fortrolighedspolitik til sourcede kandidater

3. Tryk på "formular"-ikonet på kandidatens profil

4. Vælg formularen med fortrolighedspolitik til sourcede kandidater

5. Tryk på "Videresend formular til udfyldelse"

6. Vælg "Videresend til kandidat"

7. Og vælg beskedskabelonen som du gerne vil bruge

Du kan også skrive en besked. Husk at beskeden skal indeholde dette flettefelt [form.link], så beskeden indeholder et link, som kandidaten kan tilgå og udfylde formularen

8. Tryk "Videresend"

Emply_2020-04-25_14-42-45.pngNu er formularen og beskeden sendt til kandidaten. Når kandidaten har godkendt fortrolighedspolitikken kan du håndtere/flytte kandidaten i din ansættelsesproces.