Kandidat evaluering

I denne artikel kan du læse om funktionerne i forbindelse med at evaluere kandidater. Du kan både gøre det fra kandidatlisten eller på den enkelte kandidat

Sådan finder du kandidaterne:

1. Gå ind på det givne job, hvor du skal evaluere kandidater
  2. Tryk på fanen "Kandidater"
  3. Her ser du kandidater, som har ansøgt det givne job, eller er blevet sourced til det givne job

Kandidatevaluering fra kandidatlisten

Når man kigger på kandidatlisten på et job, er det muligt at lave en hurtig evaluering af hver kandidat med nogle enkle funktioner: Læse dokumenter, vurdere kandidater og kommentere på kandidater samt vise følgere, søgte job eller emnebanker og tildelte opgaver

Bemærk: Det kan være, at din brugerolle ikke giver adgang til alle nedennævnte funktioner.

Husk, at du selv kan vælge om du vil have kandidat vist på en liste eller tile ved denne knap: Emply_2020-01-03_09-33-15.png
Og ved denne knap skal du selv bestemme hvilken information, som skal vises: Emply_2020-01-03_09-34-07.png

Læse dokumenter

Emply_2020-01-03_09-35-56.png Ved at klikke på dette ikon får du adgang til alle kandidatens vedhæftede dokumenter i en PDF viewer.

Hvis man ønsker at se en anden kandidats dokumenter, kan der blot klikkes på de hvide frem og tilbage pile eller benytte piletasterne på dit tastatur.

Vil man printe eller gemme PDF på sin computer, er dette stadig muligt via ikonerne i bjælken under Topbaren.

Vurdering

Emply_2020-01-03_09-44-30.png Dette ikon bruges til en hurtig vurdering af kandidaterne. Du kan vælge at give en kandidat en af følgende fire bedømmelser: Blå er en fremragende kandidat, grøn er en god kandidat, gul er en neutral kandidat og rød er en ikke brugbar kandidat.

Ved at holde musen over dette ikon kan du vurdere en kandidat:

Ved at klikke på "GNS" øverst kan der blive vist den gennemsnitlige vurderinger fra et helt udvalg.

Kommentere

Emply_2020-01-03_09-47-25.pngDette ikon giver brugerne mulighed for at skrive en kommentar om kandidaten. Som udgangspunkt kan alle andre i udvalget læse kommentaren. Hvis du ønsker, at kommentaren skal være privat, slår man blot knappen "Privat" til.

Bemærk: En kommentar vil altid blive vist til brugere med administrator rettighed, også selvom kommentaren er privat.

Hvis der er en kommentar til en kandidat vil det fx se sådan ud: Emply_2020-01-03_09-50-38.png ellerEmply_2020-01-03_10-25-42.png.
Her kan du holde musen over og læse kommentarer.

Følgere

Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.32.49.pngVed at klikke på dette ikon kan du følge en bestemt kandidat, og ved at holde musen over dette ikon kan du se følgerne af den givne kandidat:

Søgte jobs

Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.32.41.png Ved dette ikon kan du se om en kandidat har søgt andre stillinger i jeres virksomhed, naturligvis inden for den afdeling brugeren er tilknyttet. Når man holder musen over ikonet kan man se kandidatens status på andre søgte stillinger:

Søgte emnebanker

Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.32.33.pngVed dette ikon kan du se om en kandidat har lagt sig i jeres emnebank: Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.42.22.png

Opgaver

Emply_2020-01-03_10-34-51.pngkolonnen med dette ikon kan du se om der er en opgave forbundet til kandidaten. Her kan der være nogle forskellige ikoner:

Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.49.23.png indikerer, at der er en opgave, som forfalder i fremtiden.
Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.50.30.png indikerer, at der er en opgave, som er forfaldet og ikke lavet.
Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.50.24.png indikerer, ar der ikke er en opgave, som er forbundet med denne kandidat.
Sk_rmbillede_2020-01-03_kl._10.50.19.pngindikerer, at der er en opgave, som er forbundet og er lavet.

Kandidatevaluering fra kandidatens profil

Det er også muligt at vurdere en kandidat direkte fra kandidatens profil via topbaren. Topbaren indeholder funktioner fra kandidatlisten, som beskrevet ovenfor. Dette kan du også gøre fra PDF vieweren, hvor du læser kandidatens dokumenter.