Send en formular til kandidat eller bruger

I denne artikel kan du læse om hvordan du sender en formular til en kandidat, brugere i systemet eller en eksterne mailadresse. Det kunne eksempelvis være et referenceskema eller et videoskema.

Send en formular til kandidater

1. Marker den eller de kandidater, som du ønsker, at sende en formular til

2. Tryk på "Formular"

3. Vælg hvilken formular, som du vil sende til kandidaten

4. Vælg "Videresend til kandidat"

5. Vælg en beskedskabelon, som du vil sende til kandidater

Du kan også skrive en besked. Husk at beskeden skal indeholde dette flettefelt [form.link], så beskeden indeholder et link, som kandidaten kan tilgå og udfylde formularen

6. Tryk "Videresend". Nu er formularen og beskeden sendt til kandidaten.

Send en formular til brugere eller ekstern mailadresse

Du kan også sende formularer til brugere i systemet eller eksterne mailadresse (personer, som ikke er oprettet som bruger i systemet). Det kunne eksempelvis være en formular til en reference, hvortil du har lavet en seperat formular. Eller en leder, som skal udfylde en formular i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du ønsker at sende en formular til brugere i systemet eller en eksterne mailadresse skal du blot vælge "Videresend til bruger" i stedet for "Videresend til kandidat" i trin 4, ellers er de øvrige trin ens.