Opret emnebank

I denne artikel kan du læse om hvordan du opretter en emnebank, som er en vigtig del af rekrutteringssystemet. Lad os oprette en ny emnebank:

1) Klik på ”Rekruttering” i hovedmenuen

Bemærk, at hovedmenuen kan variere alt efter brugertype samt hvilke produkter, I har til rådighed.

2) Klik på "Emnebanker"

3) Klik på "Ny Emnebank

4) Du er nu kommet til opsætningssiden til en ny emnebank, og er på siden ”Indstillinger”.

Indstillinger

I fanen ”Indstillinger” kan du ændre i elementer af en emnebanken – såsom sprog, emnebankens titel internt som eksternt og grundlæggende indstillinger

Automatisk registreringsregel

Denne funktion kan være et godt værktøj til at sikre at de rette kandidater ligger i de rette emnebanker. Har du for eksempel oprettet en emnebank med navnet "salg" vil denne funktion sikre at kandidater der har valgt salg indenfor deres jobområde vil blive placeret i denne emnebank.

Sprog

Her kan du tilføje flere sprog til din jobannonce. Dette kræver, at sproget ligeledes er tilkoblet din konto.

1) Hold markøren over ”+” for at tilføje et andet sprog til annoncen

2) Sproget er nu tilføjet, og du kan nu indsætte emnebank stillingsbetegnelse og annoncetekst på flere sprog

Emnetitel og ekstern emnetitel

Ved de grønne pile kan du ændre henholdsvis emnetitel og ekstern emnetitel. Husk, at indsætte dette på alle sprog, som du har valgt til emnebanken. Den eksterne titel kan vælges, hvis titlen kandidaten skal se er forskellig fra den, I vil have vist internt.

Ansættelsesproces

Ansættelsesprocessen kan ikke ændres her, da den er defineret ud fra skabelonen, som er valgt til jobbet. Dette kan ændres i skabeloner.

• Afdeling: Tilføj en afdeling til emnebanken. Du kan se de afdelinger, som er oprettet til jeres virksomhed her: Hovedmenu  > Indstillinger > Konto > Afdelinger. Hvis en bruger kun har adgang til én eller to afdelinger, er det kun disse, som vil fremgå som valgmuligheder.
  • Tags: Tilføj tags til et job, fx. salg, markedsføring eller lignende.
  • Bekræftelsesmeddelese: Her kan du se bekræftelsesmeddelelsen, som sendes til kandidaterne. Du kan se beskeden ved at folde modulet ud ved den røde pil. Denne besked er automatisk tilkoblet, såfremt det er defineret under den givne beskedskabelon. Ellers kan du rette i beskeden her.

• Kandidater kan redigere i ansøgningen indtil deadline: Du kan vælge, om kandidaterne skal have mulighed for at ændre i deres ansøgning efter afsendelse. Hvis denne funktion er aktiveret, skal du blot være opmærksom på at følge op på dette

Promover din emnebank

Når du har udfyldt ovenstående, og klikket ”Gem” (øverst til højre), vil du blive sendt videre til denne side, hvorfra du kan promovere emnebanken til dine karriereside. Du vil kunne se de mediet karriereside, som er oprettet til jeres virksomhed: Hovedmenu > Indstillinger > Integrationer > Jobpublicering

Sådan promoverer du et job:

1) Klik på ”Promover emnebank” på de medier, som du vil promovere til

2) Valgte medie(r) bliver tilføjet til din indkøbskurv

3) Klik på ”Promover”

4) Klik på ”Bekræft betaling”

5) Når du har taget stilling til nedenstående, kan du klikke ”Promover jobannonce”:

Design Vælg design, hvis du har lavet flere.

Promover Skal emnebanken promoveres hurtigst muligt eller på en specifik dato og evt. tid?

Afpublicér Skal emnebanken afpubliceres manuelt eller på en specifik dato og evt. tid?

6) Så har du oprettet og promoveret en emnebank!