Opret/rediger et medie

I denne artikel kan du læse om hvordan du opretter til et medie, som kan bruges til promovering af et job. Det er fordel at have flere medier i forhold til statistik og tracking, således at I kan se hvor kandidaterne kommer, og hvilke medier, som har den bedste konvertering af gode kandidater.

Oprettelse af et eksternt medie beskrives i denne artikel, men hvis du gerne vil oprette en karriereside skal du blot vælge "Karriereside" i trin 5, også springe de resterende trin over.

1. Gå til "Integrationer" via "Indstillinger" i hovedmenuen

2. Klik på "Job publicering"

3. Klik på "Nyt medie"

... eller hold musen over mediet og klik på redigeringsikonet, hvis du vil redigere i et eksisterende medie

4. Giv mediet en titel

5. Vælg "eget eksternt medie"

6. Klik på "Gem"

7. Udfyld evt. andre informationer om mediet via "Opsætning"-fane

• Titel: Titlen på mediet
  • Sprog: Hold musen over det grønne +, hvis mediet skal være tilgængeligt på flere sprog, så ledes at du kan oprette den følgende information på flere sprog.
    Dette kræver, at der er flere sprog tilknyttet jeres konto.
  • Kort beskrivelse: Vises ved valg med mediet til promovering
  • Beskrivelse: Vises ved at trykke på "Yderligere info" ved promovering til mediet
  • Hjemmesides URL: Webadresse til mediet
  • Lokation: Noter evt. hvilket land som mediet tilhører. Dette kan være en fordel, hvis der er mange mulige medier, da man så kan filtere på medier med den rette lokation ved promovering.
  • Logo: Upload logo for mediet
  • Adgang: Her vælge du hvem der skal kunne publicere til mediet, som Hiring Manager eller enkelte personer noteret med navn.
  • Pakker: Her kan der oprettes prispakker for mediet

Se vedhæftede skærmbillede af hvordan denne information ser ud ved valg af dette medie til promovering.

8. Klik på "Gem" igen, hvis du har udfyld yderligere information om mediet

Skal der ske en automatisk handling ved promovering? Hvis ja, kan du læse nærmere om oprettelse af publiceringsagent i denne artikel. Det kunne eksempelvis være en mail til mediet eller til egen kommunikationsafdeling om promovering af et job og/eller afpublicering af et job.
Hvis ikke der skal ske en automatisk handling efter promovering, så kan du i denne artikel læse om hvordan du finder et link manuelt til et medie

Vidst du at...?

.. man kan finde medie ID ved at holde musen over mediet og trykke på ikonet med #, så kopieres medie ID til din udklipsholder

.. du kan slette et medie ved at redigere i et eksisterende medie, og fra "Opsætning"-fanen kan du slette mediet