Flyt kandidat til Onboarding

I denne artikel kan du læse om hvordan du flytter en kandidat fra Rekruttering til Onboarding modulet, for at starte f.eks. preboarding.

1. Gå ind på jobbet, hvor du gerne vil flytte en eller flere kandidater til Onboarding modulet

2. Tryk på "Kandidater"-fanen, så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3. Marker den eller de kandidater, som du gerne vil flytte til Onboarding modulet for at starte en proces og klik på "Flyt"

4. Klik på Onboarding

5. Du skal nu vælge hvilken proces du vil starte, sætte dit team og indstille startdatoer for processen

5.1. Start med at vælge:

• det ønskede Område - f.eks. Preboarding
  • den ønskede Pipeline
  • den ønskede Proces
  • den ønskede Medarbejder formular

5.2. "Team", her kan du se hvem der vil blive tildelt som teammedlemmer og få adgang til denne proces.
Du kan også tilføje flere teammedlemmer ved at klikke på "Tilføj bruger" eller vente og gøre det via Onboarding profilen på et senere tidspunkt.

5.3. "Startdatoer", indstilles der ingen dato på et trin, betyder det at opgaverne på dette trin straks skal begynde, så snart opgaverne på det forrige trin er fuldført. Sættes der derimod en dato, betyder det at opgaverne på dette trin først vil begynde på denne dato - ikke før, selvom opgaverne på det forrige trin er fuldført.
Bemærk dog, at du efterfølgende sagtens kan rette disse datoer, samt springe frem til næste trin manuelt, hvis du skulle få behov for det.

Når datoerne er indstillet, kan du vælge om processen skal;

• Vente på de indstillede startdatoer for at begynde det næste trin eller ej, ved at aktivere eller deaktivere "Vent på startdatoer for at indlede trin"
  • Starte opgaverne på den indstillede dato på næste trin, selvom opgaverne på forrige trin ikke er fuldførte endnu, ved at aktivere eller deaktivere "Forcer igangsætning af trin på startdato"

Klik på "Flyt" for at gå til næste trin.

6. Udfyld Medarbejder formularen og klik på Gem

Bemærk, Medarbejder formularen kan se forskellig ud, da denne kan skræddersyes efter behov.

Din proces er nu startet og kan følges under Onboarding!

Vidste du, at du også kan flytte en kandidat til Onboarding modulet direkte fra profilen: