Flyt kandidat til Medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du flytter en kandidat fra Rekruttering til Medarbejder modulet.
Det beskrives også hvordan du samtidigt kan starte en onboarding proces, såfremt Onboarding modulet er en del af dit produkt.

1. Gå ind på jobbet, hvor du gerne vil flytte en eller flere kandidater til Medarbejder modulet

2. Tryk på "Kandidater"-fanen, så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3. Marker den eller de kandidater, som du gerne vil flytte til Medarbejder modulet og klik på "Flyt"

4. Klik på Medarbejder og vælg hvilke data du vil flytte med til medarbejder profilen

"Start onboarding" ses kun, hvis du har Onboarding modulet i dit produkt, samt hvis du har adgang til at starte en proces.

Har du ikke "Start onboarding", skal du blot gå direkte til pkt. 5.
________________

4.1. Start med at vælge:

• det ønskede Område - f.eks. Preboarding
  • den ønskede Pipeline
  • den ønskede Proces

4.2. "Team", her kan du se hvem der vil blive tildelt som teammedlemmer og få adgang til denne proces.
Du kan også tilføje flere teammedlemmer ved at klikke på "Tilføj bruger" eller vente og gøre det via Onboarding profilen på et senere tidspunkt.

4.3. "Startdatoer", indstilles der ingen dato på et trin, betyder det at opgaverne på dette trin straks skal begynde, så snart opgaverne på det forrige trin er fuldført. Sættes der derimod en dato, betyder det at opgaverne på dette trin først vil begynde på denne dato - ikke før, selvom opgaverne på det forrige trin er fuldført.
Bemærk dog, at du efterfølgende sagtens kan rette disse datoer, samt springe frem til næste trin manuelt, hvis du skulle få behov for det.

Når datoerne er indstillet, kan du vælge om processen skal;

• Vente på de indstillede startdatoer for at begynde det næste trin eller ej, ved at aktivere eller deaktivere "Vent på startdatoer for at indlede trin"
  • Starte opgaverne på den indstillede dato på næste trin, selvom opgaverne på forrige trin ikke er fuldførte endnu, ved at aktivere eller deaktivere "Forcer igangsætning af trin på startdato"

_________________

Klik på "Flyt" for at gå til næste trin.

5. Udfyld Medarbejder formularen og klik på Gem

Bemærk, Medarbejder formularen kan se forskellig ud, da denne kan skræddersyes efter behov.

Din medarbejder er nu oprettet...
... og din proces er nu startet og kan følges under Onboarding, såfremt du har aktiveret "Start onboarding"!

Vidste du, at du også kan flytte en kandidat til Medarbejder modulet direkte fra profilen: