Opret ny medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en ny medarbejder i Medarbejder modulet.

Du kan også oprette en medarbejder ved at flytte en kandidat eller en onboarding profil til Medarbejder modulet. Læs mere her:

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på knappen "Ny medarbejder"

3. Har du mere end én medarbejder formular, så kan du vælge hvilken du vil benytte ved denne oprettelse

Klik på "Fortsæt" for at gå til næste trin.

4. Udfyld Medarbejder formularen og klik på Gem

Din medarbejder er nu oprettet!

Hvis du ønsker at starte en onboarding proces, kan du læse mere om hvordan du gør her: