Opret/rediger annonceskabelon

Annonceskabeloner kan være en god hjælp ved oprettelsen af et nyt job, da man i stedet for at skulle skrive en helt ny jobannonce, hver gang man har en ledig stilling, kan benytte en skabelon og blot rette denne til. Opret så mange annonceskabeloner som I ønsker og spar tid ved oprettelsen af et nyt job.

På ovenstående skærmbillede kan du se hvordan du kan vælge en annonceskabelon ved oprettelse af et nyt job, hvis du har oprettet flere annonceskabeloner. Derudover kan du tilkoble en annonceskabelon til et jobskabelon.

Lad os oprette en ny annonceskabelon:

1. Gå til "Skabeloner" via "Indstillinger" i hovedmenuen og klik på "Rekruttering", og derefter "Annoncer"

2. Klik på "Ny annonce" for at oprettet en ny annonceskabelon

... marker og rediger en eksisterende annonceskabelon

3. Udfyld detaljer om annonceskabelonen:

Sprog: Vælg sproget for annonceskabelonen.
Du kan også oprette annonceskabelonen på flere sprog.

Intern titel: Angiv titel for den interne beskrivelse.
Denne vises, når man skal vælge en annonceskabelon ved oprettelse af et job.

Stillingsbetegnelse: Indtast stillingsbetegnelsen.
Spring dette over hvis denne ikke skal være autoudfyldt, når skabelon vælges til et job.

Annoncetekst: Indsæt annonceteksten.
Det kunne være faste elementer af jeres annoncetekst, eller måske noget variere, som eksempelvis kan markeres med XXXX, som kan ændres, når annonceskabelonen bruges eller man kan benytte flettefelter. F.eks. kunne man benytte [job.deadline], da denne ville indsætte ansøgningsfristen i teksten når denne bliver valgt på jobbet.

4. Klik "Gem"
Skabelonen er nu oprettet og klar til brug.

Bemærk, det er muligt at sætte adgange på annonceskabeloner, således de vises for rette afdelinger, brugere og roller.