Opret/rediger roller

I denne artikel kan du læse hvordan du opretter eller redigere en rolle. En rolle definerer hvad den enkelte bruger/medarbejder må kunne se og gøre i løsningen.

1. Gå til Indstillinger i hovedmenuen

2. Klik på Konto

3. Klik på fanen "Roller"

4. Klik på "Ny rolle" for at oprette en rolle eller...

... marker og rediger en eksisterende rolle

5. Definer rollens rettigheder

Under hvert modul - Medarbejdere, Onboarding og Rekruttering - kan du aktivere eller deaktivere de enkelte funktioner/knapper som en bruger med denne rolle skal kunne se og kunne i løsningen.

Derudover kan der defineres om rollen må få adgang til Indstillinger og f.eks. kunne rette skabeloner m.m.

6. Definer notifikationer for rollen

Det er muligt at bestemme standard indstillingen for de notifikationer som rollen skal modtage. Rekrutterings notifikationer kan også bestemmes på det enkelte job og her vil denne indstilling overskrive standard indstillingen.
Den enkelte bruger kan også selv bestemme disse indstillinger på sin brugerprofil.

7. Klik på "Gem" for at gemme indstillingerne