Arkiver medarbejder / Slet medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du arkivere og slette en medarbejder. 

 

Arkiver medarbejder

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

Medarbejdere_-_overview.png

 

2. Marker en eller flere medarbejdere som du ønsker at arkivere 

Arkiver_medarbejder.png

 

3. Klik på Arkiver og medarbejderen rykkes nu til "Arkiveret"

Arkiveret.png

Ønsker du at starte en Offboarding proces, kan du læse her hvordan du gør:

 

Slet medarbejder

Når du har arkiveret en medarbejder kan denne slettes.

4. Marker medarbejderen og klik på Slet

Slet_medarbejder.png

 

Vidste du, at du også kan gøre ovenstående direkte fra profilen:

medarbejder_arkiver.png