Flyt onboarding profil til Medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du flytter en onboarding profil til Medarbejder modulet.

1. Klik på Onboarding i hovedmenuen

Bemærk, at hovedmenuen kan variere alt efter brugerrolle samt hvilke produkter, I har til rådighed.

2. Klik på "Pipeline detaljer" på den proces du ønsker at starte eller på den dertilhørende fane

2. Marker den eller de onboarding profiler du vil flytte til Medarbejder modulet

3. Klik på Medarbejder og vælg hvilke data du vil flytte med til medarbejder profilen

4. Udfyld Medarbejder formularen og klik på Gem

Bemærk, Medarbejder formularen kan se forskellig ud, da denne kan skræddersyes efter behov.

Din onboarding profil er nu oprettet som medarbejder!

Vidste du, at du også kan flytte en onboarding profil til Medarbejder modulet direkte fra profilen: