Opret en formular til manuelt oprettede kandidater

I denne artikel kan du læse om hvordan du opretter en formular til manuelt oprettede kandidater, samt hvordan du tilføjer denne til en jobskabelon. I denne artikel kan du også læse om hvordan du opretter/redigere i en formular.

1. Gå til "Formularer" via "Indstillinger" i hovedmenuen

2. Tryk på "Nyt skema"

3. Udfyld detaljer om den nye formular:

• Titel: Formularens titel, fx "Manuelt oprettede kandidater"
  • Type: Her vælges ansøgningsskema

4. Tryk "Gem"

5. Nu skal du udforme indholdet af denne formular til manuel oprettelse af kandidater til et job
(Du kan læse mere her om den grundlæggende opsætning af en formular)

6. Tryk på "Tilføj trin" og navngiv trinnet
(Hvis du kun har ét trin vil navnet ikke blive vist for kandidaten)

7. Fold trinet ud, hvorpå du gerne vil indsætte et element

8. Tryk på "Tilføj element"

Her skal man som minimum benytte følgende default elementer:

• Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail

Disse tilføjer man ved at gøre følgende:

1. Tryk på "Tilføj element"
  2. Fold "Eksisternede elementer" ud
  3. Søg efter ovennævnte tre default elementer (en ad gangen)
  4. Klik på elementet for at tilføje det i formularen

Du kan også tilføje andre eksisterende elementer i denne formular (fx CV - evt. valgfrit), såvel som nye elementer. Du kan skjule "Privatlivspolitkken" samt "Screeningsspørgsmål" til internt brug ved at trykke på øje-ikonet, så der er en streg over.

Når du har udformet indholdet af den nye formular til manuelt oprettede kandidater skal du tilføje denne til en rekrutteringsskabelon.

9. Gå "Skabeloner" via "Indstillinger" i Hovedmenuen

10. Åbn/Rediger i en rekrutteringsskabelon

11. Tilføj den oprettede formular ved "Manuel ansøgningsskema" under fanen "Informationer"

12. Klik på "Gem"

I denne artikel kan du læse om hvordan du tilføjer nye kandidater manuelt til et job.