IP adgang

I forbindelse med EU Persondataforordning, har vi udviklet en ny funktionalitet, der kan hjælpe med at afgrænse, hvem der kan tilgå jeres Emply konto som bruger.

IP Adgang

Under fanen Info / Fakturering i Konto menuen, kan du afgrænse hvilke IP adresser, der kan tilgå jeres Emply konto. Det betyder, at I kan bestemme, at kun brugere på jeres lokale netværk kan tilgå Emply løsningen.

Det kan gøres ved, at der bestemmes et specifikt antal IP-adresser, der kan tilgå kontoen.

1. Gå til Info / Fakturering i Konto menuen

2. Angiv hvilke IP-adresser, der skal kunne tilgå Emply ved at klikke Rediger i afsnittet IP Adgang

• I første felt angives en etiket fx "Emply København"
  • I andet felt angives IP adressen
  • I tredje felt kan du angive slut interval.
  • + Hvis du vil have adgang fra flere lokationer fx. "Emply Amsterdam"
  • Gem