Opret/rediger en formular

1. Gå til "Formularer" via "Indstillinger" i hovedmenuen

2. Tryk på "Nyt skema"

... marker og rediger en eksisterende formular

3. Giv formularen en titel

Bemærk, du kan oprette formularen på flere sprog ved at trykke på det grønne plus, hvis du har flere sprog tilknyttet til din konto.

4. Vælg hvilken formulartype, du vil oprette

Bemærk, hvilken formulartype du opretter, så det passer til hensigten. Uanset formulartype vil den grundlæggende opsætning som udgangspunkt være ens. Her er lidt om de enkelte formulartyper:

• Ansøgningsskema = Hvilke spørgsmål skal en kandidat svare på ifm. de ansøger et job?
    (Indeholder element med privatlivspolitikken, som ikke kan fjernes)
  • Formular = Generelle formularer, fx referenceindsamling, video skema, supplerede spørgsmål eller lignende
  • Medarbejder formular = Bruges i forbindelse med oprettelse af en medarbejder, når man har Talent Management Modulet
  • Evalueringsformular = Kan fx bruges til evaluering af en samtale, reference eller lignende
    (Indeholder element med evalueringsscore, som ikke kan fjernes)

5. Tryk "Gem"

Nu har du oprettet en ny formular, og du skal nu bygge indholdet - det kan du læse mere om her

Vidste du at..?

Ved formulartyperne "Formular" og "Evalueringsformular" kan du vælge i hvilke områder, at denne skal benyttes, så man kun får vist de relevante formularer de rette steder i systemet: