Kodeordspolitik

Har I en defineret sikkerhedspolitik omkring kodeord til f.eks. computere eller andre interne systemer, så kan du læse her, hvordan du sætter denne op i Emply.

1. Gå til "Konto" via "Indstillinger" i hovedmenuen

2. Klik på "Rediger" for at definere jeres kodeordspolitik

3. Angiv de ønskede indstillinger

Længden og sværhedsgraden af kodeordet:
Vælg mellem "Simpel politik" (min. 6 karakterer og mindst 2 ud af 4 muligheder) eller "Avanceret politik" (min. 8 karakterer og mindst 3 ud af 4 muligheder)

Udløb af kodeord:
Vælg om brugernes kodeord skal udløbe efter en specifik periode, således at brugeren automatisk skal skifte kodeord løbende.

Første login
Vælg om nyoprettede brugere automatisk skal blive bedt om at skifte kodeord, når de logger ind første gang.

Bemærk, benytter I Azure Active Directory og ønsker I at det skal være nemmere for jeres brugere at logge ind, så er det muligt at tilkoble jeres Azure AD Single-Sign-On, således at jeres brugere ikke behøver at benytte Emplys login side.

Læs i nedenstående artikel, hvordan det nemt sættes op:
Azure AD Single sign-on