Opret/rediger beskedskabelon

I denne artikel kan man læse hvordan man opretter en beskedskabelon.

En beskedskabelon kan være en god hjælp, når man skal sende en besked til en bruger, kandidat eller medarbejder, da denne kan benyttes og blot rettes lidt til inden den sendes.

1. Gå til "Skabeloner" via "Indstillinger" i hovedmenuen og klik på "Beskeder"

2. Klik på "Ny besked" for at oprette en ny beskedskabelon eller...

... marker og rediger en eksisterende beskedskabelon

3. Udfyld detaljer om beskedskabelonen

Sprog: Vælg sproget for beskedskabelonen. Du kan også oprette beskedskabelonen på flere sprog.

Intern titel: Angiv titel for den interne beskrivelse.
Denne vises, når man skal vælge en beskedskabelon ved afsendelse af en besked.

Type: Vælg hvilken type beskedskabelon denne henvender sig til - Medarbejdere, Kandidater eller brugere.

Område: Når typen er bestemt, skal man tilføje et eller flere områder for beskedskabelonen.
Denne definere hvorhenne beskedskabelonen skal kunne vælges fra.

4. Udfyld emne feltet, vælg et e-mail design, samt angiv en beskedtekst

Når detaljerne er sat, skal man udfylde emne feltet, vælge et e-mail design, samt angive den beskedtekst, der ønskes.
Det er en fordel, hvis man benytter flettefelter i selve beskedteksten, da systemet derved f.eks. kan indsætte oplysninger som navn, afsendernavn, stillingsbetegnelse m.m.
Faktisk kan alle elementer fra formularer indsættes som flettefelter.

Klik på knappen "Flettefelter" for at indsætte flettefelter.

5. Klik på "Gem" for at gemme beskedskabelonen
Skabelonen er nu oprettet og klar til brug.

Vidste du, at det også er muligt at oprette en beskedskabelon til SMS'er?
Man kan enten vælge at tilknytte en SMS sektion, til en eksisterende beskedskabelon ved at aktivere SMS sektionen, eller man kan vælge at oprette en separat beskedskabelon til dette formål.