Opret eksportfil - dokument

Ved hjælp af eksport dokumenter kan man nemt generere et dokument til en kandidat eller medarbejder, fx. kontrakter eller andre aftaler. Det betyder, at I kan uploade en skabelon, som I benytter til kontrakter, og heri indsættes flettefelter, således at data automatisk kan flettes ind i dokument - fx. navn, mailadresse, telefonnummer, beløb eller lignende.

Du kan i nedenstående artikler læse om hvordan du eksporterer et dokument:

1. Gå til "Integrationer" via "Indstillinger" i hovedmenuen og klik på "Eksportér"

2. Klik på "Ny eksport"

3. Vælg "Dokument" og tryk "Fortsæt"

4. Giv eksportdokumentet en intern beskrivelse

5. Vælg hvor dokumentet skal bruges i systemet: Ved "Medarbejder", "Kandidat" og/eller "Onboarding"

6. Upload dit eksportdokument
I denne fil kan du benytte flettefelter, således at disse data bliver automatisk udfyldt med eksport, da medarbejder/kandidat måske allerede har udfyldt noget data. Se et simpelt eksempel herpå under vedhæftede filer.

Du finder flettefelter ved at trykke på "Flettefelter". Fra oversigten kan du trykke på det grønne plus ved et givent flettefelt, og flettefeltet bliver kopieret til din udklipsholder, som du kan indsætte i dit eksportdokument.

7. Vælg evt. følgende:

• Skal dokumentet eksportere som PDF?
  • Skal dokumentet samles i ét dokumenter, hvis du har markeret flere medarbejdere/kandidater?
  • Skal dokumentet placeres under medarbejderens/kandidatens dokumenter?

8. Opret evt. eksportdata
Skal der udfyldes anden data inden eksport? Hvis ja, oprettes disse som eksportdata - her kan du vælge svar som tekst, dropdown eller dato. Du kan ligeledes finde disses flettefelter i oversigten over"Flettefelter".

9. Tryk "Gem"

Se vedhæftede med et simpelt eksempel på en kontrakt til inspiration.

---------

OBS! Du kan oprette eksport dokumenter på flere sprog ved at holde musen over det grønne plus, og vælge blandt de sprog, som er knyttet til din konto.