Promover et job

Når du har udfyldt jobstillinger og screening spørgsmål, og trykket "Gem”, vil du blive sendt videre til denne side, hvorfra du kan promovere jobbet til ét eller flere af dine medier. Du vil kunne se de medier, som er oprettet til jeres virksomhed: Hovedmenu > Indstillinger > Integrationer > Job promovering.  Læs mere her

Via ovennævnte sti kan du desuden opsætte regler for medier, således at de bliver vist, skjult, flyttet eller låst til indkøbskurven. Dette bliver ikke beskrevet i denne artikel.

Sådan promoverer du et job

1. Klik på ”Promover jobannonce” på de medier, som du vil promovere til

2. Valgte medie(r) bliver tilføjet til din indkøbskurv

3. Klik på ”Promover”

4. Klik på ”Bekræft betaling”

5. Når du har taget stilling til nedenstående, kan du klikke ”Promover jobannonce”:

Jobannonce Vælg jobannonce, hvis du har lavet flere.
Design Vælg design, hvis du har lavet flere. Klik på øjet, hvis du vil se et preview
Promover Skal jobbet promoveres hurtigst muligt eller på en specifik dato og evt. tid?
Afpublicér Skal jobbet afpubliceres manuelt eller på en specifik dato og evt. tid?

6. Så har du oprettet og promoveret et job!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Når du har oprettet jobbet kan du se et preview ved at klikke på "Vis annonce" på jobbet. Du kan også redigere i jobbet efterfølgende ved at klikke på "Rediger Job". Se nedenfor hvor du finder disse knapper:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du kan godt klargøre en kladde til et job, og promovere det på et andet tidspunkt: