Tildel en opgave vedr. en kandidat

I denne artikel kan du læse hvordan du tildeler en opgave til en anden bruger vedr. en eller flere kandidater.

1. Gå ind på jobbet, hvor de relevante kandidater er

2. Gå til fanen "Kandidater", så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3. Marker én eller flere kandidater som opgaven vedrører

4. Klik på "Opgaver"

Titel: Angiv en titel for opgaven.

Delt/Privat: Bestem om denne opgave må kunne ses af andre brugere eller om den er privat ved at klikke på hængelåsen.

Forfaldsdato: Bestem en forfaldsdato for hvornår denne opgave skal være udført. Sæt evt. en påmindelse ved at aktivere klokkeikonet.

Beskrivelse: Angiv en beskrivelse af opgaven.

Ansvarlig: Vælg hvilken bruger, der skal have denne opgave tildelt. Du kan også vælge dig selv, hvis det er en opgave til dig.

5. Klik på "Gem" og notifikation sendes til den ansvarlig bruger, såfremt det ikke er dig selv

Vidste du, at du også kan tildele en opgave til en anden bruger direkte fra kandidatens profil.