Tildel en opgave vedr. en medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du tildeler en opgave til en anden bruger vedr. en eller flere medarbejdere.

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på medarbejderen det vedrører

3. Klik på "Opgaver"

4. Udfyld detaljerne vedr. opgaven

Titel: Angiv en titel for opgaven.

Delt/Privat: Bestem om denne opgave må kunne ses af andre brugere eller om den er privat ved at klikke på hængelåsen.

Forfaldsdato: Bestem en forfaldsdato for hvornår denne opgave skal være udført. Sæt evt. en påmindelse ved at aktivere klokkeikonet.

Beskrivelse: Angiv en beskrivelse af opgaven.

Ansvarlig: Vælg hvilken bruger, der skal have denne opgave tildelt. Du kan også vælge dig selv, hvis det er en opgave til dig eller medarbejderen, såfremt denne har en bruger.

5. Klik på "Gem" og notifikation sendes til den ansvarlig bruger, såfremt det ikke er dig selv

Vidste du, at du også kan tildele en opgave til en anden bruger vedr. flere medarbejdere på samme tid.

Du markerer blot de medarbejdere som opgaven vedrører og klikker på "Opgaver":