Eksporter dokument på en medarbejder

I denne artikel kan du læse hvordan du eksporterer et dokument på en eller flere medarbejdere. Det kan f.eks. være en ansættelseskontrakt.

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på medarbejderen det vedrører

3. Klik på "Eksporter"

4. Vælg den ønskede eksport og klik på "Eksporter"

5. Download dokument eller send dokumentet til underskrift, såfremt det er en kontrakt

Bemærk, alt efter opsætningen af eksport filer, så kan fil også nu ses under fanen "Dokumenter" på medarbejderen

Se her hvordan du opretter en Excel/CSV-fil til eksport
Se her hvordan du opretter et dokument til eksport

Vidste du, at du også kan eksportere dokumenter vedr. flere medarbejdere på samme tid.

Du markerer blot de medarbejdere som dette vedrører og klikker på "Eksporter":