Eksporter dokument på en kandidat

I denne artikel kan du læse hvordan du eksporterer et dokument på en eller flere kandidater. Det kan f.eks. være en ansættelseskontrakt eller selve ansøgningsmaterialet.

1. Gå ind på jobbet, hvor de relevante kandidater er

2. Gå til fanen "Kandidater", så du kan se alle kandidater, som har ansøgt jobbet

3. Klik på kandidaten det vedrører

4. Klik på "Eksporter"

5. Vælg den ønskede eksport og klik på "Eksporter"

6. Download dokument eller send dokumentet til underskrift, såfremt det er en kontrakt

Bemærk, har du eksporteret en brugerdefineret file, så kan filen evt. også ses under fanen "Dokumenter" på kandidaten, afhængig af opsætningen af eksport dokumentet.

Se her hvordan du opretter en Excel/CSV-fil til eksport
Se her hvordan du opretter et dokument til eksport

Vidste du, at du også kan eksportere dokumenter vedr. flere kandidater på samme tid.

Du markerer blot de kandidater som dette vedrører og klikker på "Eksporter":