Send en formular til medarbejder eller bruger

I denne artikel kan du læse om hvordan du sender en formular til en medarbejder, brugere i systemet eller en eksterne mailadresse. Det kunne eksempelvis være en formular vedr. ansættelsesoplysninger eller et musskema.

Send en formular til en medarbejder

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på medarbejderen du vil sende en formular til

3. Klik på "Formular" og vælg formularen du vil sende

4. Klik på "Videresend formular til udfyldelse" for at sende formularen

5. Vælg "Videresend til medarbejder" og beskedskabelon

Du kan også skrive en besked. Husk at beskeden skal indeholde dette flettefelt [form.link], så beskeden indeholder et link, som medarbejderen kan tilgå og udfylde formularen.

6. Tryk "Videresend" og formularen sendes til udfyldelse hos medarbejderen

Send en formular til brugere eller ekstern mailadresse

Du kan også sende formularer til brugere i systemet eller eksterne mailadresse (personer, som ikke er oprettet som bruger i systemet). Det kunne eksempelvis være en formular som en leder skal udfylde i forbindelse med en ansættelse eller ved mus.

Hvis du ønsker at sende en formular til brugere i systemet eller en eksterne mailadresse skal du blot vælge "Videresend til bruger" i stedet for "Videresend til medarbejder" i trin 5, ellers er de øvrige trin ens.