Send en formular til onboarding profil eller bruger

I denne artikel kan du læse om hvordan du sender en formular til en medarbejder, brugere i systemet eller en ekstern mailadresse. Det kunne eksempelvis være en formular vedr. ansættelsesoplysninger eller et 3 måneders samtale skema.

Send en formular til en onboarding profil/medarbejder

1. Gå til Onboarding i hovedmenuen

2. Klik på "Pipeline detaljer" på den proces eller på den dertilhørende fane, for at finde frem til den ønskede onboarding profil/medarbejder

Du kan også klikke direkte på onboarding profilen fra Oversigtsfanen.

3. Klik på onboarding profilen/medarbejderen du vil sende en formular til

3. Klik på "Formular" og vælg formularen du vil sende

4. Klik på "Videresend formular til udfyldelse" for at sende formularen

5. Angiv trigger og evt. forsinkelse

Trigger: Vælg om formularen skal triggers nu eller efter et af trinnene i flowet.

Forsinkelse: Vælg om formularen skal triggers med forsinkelse, således at der f.eks. går nogle dage før formularen sendes

6. Vælg "Videresend til medarbejder" og beskedskabelon

Du kan også skrive en besked. Husk at beskeden skal indeholde dette flettefelt [form.link], så beskeden indeholder et link, som medarbejderen kan tilgå og udfylde formularen.

6. Tryk "Videresend" og formularen sendes til udfyldelse hos medarbejderen

Send en formular til brugere eller ekstern mailadresse

Du kan også sende formularer til brugere i systemet eller eksterne mailadresse (personer, som ikke er oprettet som bruger i systemet). Det kunne eksempelvis være en formular som en leder skal udfylde i forbindelse med en ansættelse.

Hvis du ønsker at sende en formular til brugere i systemet eller en eksterne mailadresse skal du blot vælge "Videresend til bruger" i stedet for "Videresend til medarbejder" i trin 5, ellers er de øvrige trin ens.

Vidste du, at du også kan sende en formular til flere onboarding profiler eller brugere på samme tid?

Du markerer blot de medarbejdere som formularen vedrører og klikker på "Formular":