Opret/rediger godkendelsesregler

I denne artikel kan du læse om hvordan du opretter/redigere godkendelsesregler i Emply. Det kan være en fordel, hvis jobs oprettes decentralt, og I har behov for et godkendelsesflow i forbindelse med publicering af job.

1. Gå til "Godkendelse" via "Indstillinger" i hovedmenuen

2. Tryk på "Ny proces"

.. eller marker og rediger i en eksisterende godkendelsesproces

3. Giv procesen en titel og evt. en beskrivelse
Du kan også oprette titel og beskrivelse på et andet sprog knyttet til kontoen ved at trykke på det grønne "+"

4. Tryk "Gem"

5. Vælg hvad godkendelsesprocessen skal omhandle: Job, job publicering eller emnebank

6. Vælg hvilke kriterier, som skal matche for at denne hvad godkendelsesproces skal udløses
Det kunne være en afdeling, et bestemt jobområde jf. jobdetalje eller medie.
Hvis godkendelsesproces altid skal udløses vælges "Ingen".

7. Tryk "Gem"

8. Tryk "Tilføj trin"

9. Udfyld detaljer om godkendelsetrinet

• Titel: Godkendelsestrinets titel
  • Trigger: Hvornår skal dette trin trigges?
  • Godkendere: Hvem og hvor mange skal godkende?
    Du kan holde musen over "Alle"/tallet markeret med lyseblå og herved vælge hvor mange, som skal godkende
  • Område: Hvilke områder skal godkendes?*
    • Jobannonce
    • Jobdetajler
    • Screening spørgsmål
    • Grundlæggende indstillinger
    • Interne detaljer
  • Beskrivelse: Godkendelsestrinets beskrivelse

*Kun ved godkendelse af job jævnfør valg i trin 5.

10. Tryk "Gem"

11. Tilføj evt. flere trin ved at gentage trin 8, 9 og 10

12. Når du er færdig med din godkendelsesproces aktiverer du denne ved at trykke på "Inaktiveret", så den er aktiveret og klar til brug