Send besked til onboarding profil

I denne artikel kan du læse hvordan du sender en besked til en onboarding profil/medarbejder.

1. Gå til Onboarding i hovedmenuen

2. Klik på "Pipeline detaljer" på den proces eller på den dertilhørende fane, for at finde frem til den ønskede onboarding profil/medarbejder

Du kan også klikke direkte på onboarding profilen fra Oversigtsfanen.

3. Klik på den onboarding profil/medarbejder du ønsker at sende en besked til

4. Klik på besked ikonet

Trigger: Angiv om beskeden skal triggers med det samme eller først efter et specifikt trin i processen.

Forsinkelse: Sæt en forsinkelse på, hvornår beskeden afsendes, såfremt den f.eks. først skal sendes nogle dage efter triggeren matcher.

Til: Angiv om modtageren er medarbejderens private eller virksomheds e-mail.

CC/BCC: Sæt evt. medarbejderens private eller virksomheds e-mail cc på beskeden, såfremt beskeden skal sendes til begge mailadresser.

Fra: Angiv afsenderen af beskeden. Det kan enten være dig selv med egen mailadresse eller dig selv med no-reply mailadresse, samt virksomheden som afsender med en no-reply mailadresse.

Sprog: Vælg det ønskede sprog.

Skabelon: Benyt evt. en beskedskabelon med flettefelter, såfremt du har én der passer til dette formål.
Du kan læse her, hvordan du opretter en beskedskabelon.

Design: Vælg hvilket maildesign der skal benyttes, såfremt du har mere end et.

Demo: Klik på her, hvis du ønsker at se en demovisning af beskeden inden den sendes.

Klik på "Papirclipsen" clips.png for at vedhæfte filer og på "Klammerne" flettefelter2.png for at indsætte flettefelter.

5. Klik på "Send nu" for at sende beskeden eller...

... på "Send senere" hvis beskeden først skal sendes på et senere tidspunkt

Vælg tidspunktet for hvornår afsendelsen skal ske eller gem beskeden som en kladde.

Tryk på "Gem" for at gemme kladden eller afsendelsestidspunktet.

Under "Beskeder" kan beskeden redigeres og/eller afsendes.

Klik på "Rediger eller send" for at sende kladden.