Godkend/afvis fravær

I denne artikel kan du læse hvordan du godkender fravær. Du kan godkende en medarbejders fravær, såfremt du er leder, administrator eller har administrator rettigheder indenfor medarbejderens afdeling.

Bemærk, når en medarbejder har registreret fravær vil lederen automatisk blive notificeret herom, såfremt fraværet godkendelse.

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på fanen "Fravær" for at se fravær, der afventer godkendelse

3.1. Godkend.png Klik på fluebenet for at godkende fraværet

Klik på "Gem" og fraværet er godkendt.

3.2. Afvis.png Klik på krydset for at afvise fraværet

Klik på "Gem" og medarbejderen vil få besked om at fraværet ikke kan godkendes. Du kan evt. tilføje en kommentar, der kan ses af medarbejderen.

3.3. Videresend.png Klik på pilen for at videresende godkendelsen til en medarbejder

Godkender: Vælg den medarbejder du ønsker at videresende godkendelsen til. Du kan vælge mellem alle medarbejdere, da denne blot vil få adgang til denne ene fraværsregistrering.

Klik på "Gem" for at videresende godkendelsen.