Tilføj eller fratræk manuelt fravær på en medarbejder

I denne artikel kan du læse om hvordan du manuelt tilføjer eller fratrækker fraværsdage på en medarbejder. Du skal enten være leder for medarbejderen, administrator eller have administratorrettigheder indenfor medarbejderens afdeling, for at kunne gøre dette.

1. Gå til Medarbejdere i hovedmenuen

2. Klik på medarbejderen du ønsker at ændre godtgørelse for

Bemærk, det er kun muligt at ændre godtgørelse på medarbejderprofilen, såfremt I har en fraværs widget tilgængelig. Dette bestemmes under "Visninger".

3. Klik på "Ændre godtgørelse"

Godtgørelse: Vælg hvilken godtgørelse der manuelt skal ændres.

Dage/timer: Vælg om du vil tilføje eller fratrække nogle dage/timer

Effektiv dato: Angiv en senere effektiv dato, såfremt ændringen ikke skal være gældende med det samme.

Udløbsdato: Angiv en udløbsdato, såfremt tilføjelsen af dage/timer kun skal gældende indenfor en vis periode.

Kommentar: Skriv en kommentar og denne kan ses i aktiviteten.

4. Klik på "Gem" for at gemme ændringen

Under "Godtgørelse" kan du se aktiviteten på den enkelte medarbejder. Her vil der stå om en bruger har tilføjet/fratrukket nogle dage eller om systemet har tilføjet nogle dage til medarbejderens godtgørelse.