Azure Active Directory integration

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.47.16.png

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.46.33.png

Denne integration kan konfigureres til at

  • synkronisere jeres brugergrupper i jeres Azure AD med Emply
  • synkronisere jeres kalendere, så det bliver nemt at indkalde til samtaler med flere deltagere.
  • synkronisere brugere fra Emply til jeres Azure AD

Brugstip 

Det kan være hensigtsmæssigt at oprette AD grupper, der indeholder administratorer, ledere og en for medarbejdere.

Aktivering af Azure AD

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.15.png.     Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.28.png

Når I aktiverer denne med en Azure AD konto giver i Emply ret til nedenstående rettigheder.*

Sk_rmbillede_2020-09-08_kl._12.08.07.png

Sk_rmbillede_2020-08-25_kl._13.54.07.png

Sk_rmbillede_2020-08-25_kl._13.54.58.png

* I kan altid begrænse/administrere rettighederne for Emply enterprise aplication i jeres Microsoft Graph.

Konfigurering af Azure AD integrationen

Vælg hvordan og hvad du vil synkronisere

Det anbefales at jeres medarbejdere allerede er importeret i en organisationsstruktur, Inden I slår denne til, da denne synkronisering pt. kun overfører til en afdeling.

Sk_rmbillede_2020-09-08_kl._16.21.23.png
Ovenstående billede kan afvige fra det du møder i Emply applikationen.

Brugere

Du kan indstille integrationen til at administrere dine Azure AD-brugere. Det giver Emply mulighed for at oprette, opdatere og slette brugere i jeres AD.

Bemærkninger og kendte uhensigtsmæssigheder (håndteres i den kommende udgivelse (okt. 2020)

  • Lokation: Stat / provins / region skal udfyldes på bruger -> bliver valgfri
  • Brugernavne med specialtegn er ikke tilladt, dvs. '@' -> bliver forkortet til før specialtegn
  • Land opdateres ikke
  • Virksomhedopdateres ikke
  • MedarbejderId opdateres ikke
  • Brugere kan ikke slettes fra Emply -> AD-brugere vises i slettet mappe og slettes permanent efter 30 dage i AD

Opret

Brugere oprettes i Azure Active-bibliotek, i øjeblikket skal nye brugere fra Emply tildeles manuelt til en bestemt AD-gruppe.

Opdater

Når en Emply bruger opdateres med informationer, vil de overføres til Azure AD, når der gemmes på brugeren. 

Slet

Fungerer i øjeblikket ikke 

Grupper 

Vælg AD gruppe og nedenstående settings, for så mang eAD grupper, der ønskes. Man kan med fordel styre rolle tildelingen fra oprettelsen i jeres AD. 
Sk_rmbillede_2020-08-25_kl._15.15.07.png

  • Standard rolle sættes til ønsket adgangsniveau / Emply rolle
  • Standard afdeling sæt afdeling for 
  • Sprog
  • Tidszone
  • Valuta

Synkroniser roller Lad integrationen styre rollerne på brugerne - er den slået fra sættes rollen kun første gang.

Synkroniser kalendere tillader Emply at læse og skrive i brugernes kalendere*

Oplever I problemer med at aftaler og fravær ikke vises i jeres Outlook kalendere, kan det være, at der har været en fejl underoprettelsen - se nederst i denne artikel for problemløsning.

* Vi understøtter pt. kun Microsoft 365 / Office 365. 

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.47.28.png

Spørgsmål og svar

1.  Kan man oprette brugere manuelt og vil d ikke påvirkes af brugersynkronisering?
- Korrekt. Men hvis en bruger har det samme brugernavn eller den samme e-mail, bliver den automatisk forbundet til Azures bruger og synkroniseres
2. Hvad sker der, hvis en bruger føjes til en AD-gruppe bagefter?
- Brugeren oprettes i Emply efter den næste synkroniseringscyklus
3. Hvad sker der med en synkroniseret bruger, når den fjernes fra AD-gruppen?
- De deaktiveres i Emply
 

Problemløsning

  • Kalenderaftaler overføres ikke til Outlook efter vi har aktiveret Azure AD 
    • Tjek kalenderindstillinger - ser de ud som nedenstående
    • Kontakt support
Sk_rmbillede_2020-09-24_kl._08.57.02.png