Azure Active Directory

Denne integration vil synkronisere jeres brugergrupper i jeres Azure AD med Emply.

Denne integration kan også synkronisere jeres kalendere, så det bliver nemt at indkalde til samtaler med flere deltagere.

Det vil derfor være hensigtsmæssigt at have en AD gruppe, der indeholder administratorer, ledere og en for medarbejdere. Vi har oftest importeret medarbejdere i en organisationsstruktur, når jeres system sættes op. Herefter vil vi kunne oprette nye brugere automatisk, når de oprettes i jeres AD.

Aktivering af Azure AD

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.15.png.     Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.28.png

Når I aktiverer denne med en Azure AD konto giver i Emply ret til nedenstående.

Vælg hvordan og hvad du vil synkronisere

Det anbefales at jeres medarbejdere allerede er importeret i en organisationsstruktur, Inden I slår denne til, da denne synkronisering pt. kun overfører til en afdeling.

Ovenstående billede kan afvige fra det du møder i Emply applikationen.

Default role bør sættes til mindste adgangsniveau (medarbejder eller rekrutteringsteam)

Default department vælg evt. en afdeling ”Nye medarbejdere”

Groups choose AD groups to synchronize

Synchronize calendars switch On / Off

Save