Azure Active Directory integration

Denne integration kan konfigureres til at

• synkronisere jeres brugergrupper i jeres Azure AD med Emply
  • synkronisere jeres kalendere, så det bliver nemt at indkalde til samtaler med flere deltagere.
  • synkronisere brugere fra Emply til jeres Azure AD

Brugstip

Det kan være hensigtsmæssigt at oprette AD grupper, der indeholder administratorer, ledere og en for medarbejdere.

Aktivering af Azure AD

Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.15.png.     Sk_rmbillede_2020-05-05_kl._10.48.28.png

Når I aktiverer denne med en Azure AD konto giver i Emply ret til nedenstående rettigheder.*

* I kan altid begrænse/administrere rettighederne for Emply enterprise aplication i jeres Microsoft Graph.

Konfigurering af Azure AD integrationen

Vælg hvordan og hvad du vil synkronisere

Det anbefales at jeres medarbejdere allerede er importeret i en organisationsstruktur, Inden I slår denne til, da denne synkronisering pt. kun overfører til en afdeling.

Ovenstående billede kan afvige fra det du møder i Emply applikationen.

Brugere

Du kan indstille integrationen til at administrere dine Azure AD-brugere. Det giver Emply mulighed for at oprette, opdatere og slette brugere i jeres AD.

Opret

Nye brugere oprettes i Azure Active-bibliotek, uden medlemskab af en AD gruppe. De tildeles medlemskaber manuelt.

Opdater

Når en Emply bruger opdateres med informationer, vil de overføres til Azure AD, når der gemmes på brugeren.

Slet

Fungerer i øjeblikket ikke. Ad brugeren flyttes fra users til 'Deleted users' slettes permanent efter 30 dage.

Grupper

Vælg AD gruppe og nedenstående settings, for så mang eAD grupper, der ønskes. Man kan med fordel styre rolle tildelingen fra oprettelsen i jeres AD.

• Standard rolle sættes til ønsket adgangsniveau / Emply rolle
  • Standard afdeling sæt afdeling for
  • Sprog
  • Tidszone
  • Valuta

Synkroniser roller Lad integrationen styre rollerne på brugerne - er den slået fra sættes rollen kun første gang.

Synkroniser kalendere tillader Emply at læse og skrive i brugernes kalendere*

Oplever I problemer med at aftaler og fravær ikke vises i jeres Outlook kalendere, kan det være, at der har været en fejl underoprettelsen - se nederst i denne artikel for problemløsning.

* Vi understøtter pt. kun Microsoft 365 tidl. Office 365.

Fjernelse af integrationen

For at fjerne integrationen fuldstændigt skal du udføre 2 trin.
Det kræver at du skal logge på som enten en global administrator, en applikation administrator eller en cloudapplikation administrator.

1. Fjernelse af integrationen i Emply stopper al synkronisering mellem din Azure AD og Emply. Brugere synkroniseres ikke længere, og synkroniserede Outlook-begivenheder fjernes i kalenderen. Du kan kun aktivere integrationen igen ved at logge på.
  2. Fjernelse af Emply enterprise-app i Azure - log ind på din portal-Azure-konto. Find Emply-applikationen under 'Enterprise applications' - gå til 'Properties' og slet.
    Du kan finde mere om virksomhedsapps på Microsoft.com her

Spørgsmål og svar

1.  Kan man oprette brugere manuelt og vil det ikke påvirkes af brugersynkronisering?
- Jo, det kan man. Men hvis en bruger har det samme brugernavn eller den samme e-mail, bliver den automatisk forbundet til Azures bruger og synkroniseres
2. Hvad sker der, hvis en bruger føjes til en AD-gruppe bagefter?
- Brugeren oprettes i Emply efter den næste synkroniseringscyklus
3. Hvad sker der med en synkroniseret bruger, når den fjernes fra AD-gruppen?
- De deaktiveres i Emply

Problemløsning

• Kalenderaftaler overføres ikke til Outlook efter vi har aktiveret Azure AD
    • Tjek kalenderindstillinger - ser de ud som nedenstående
    • Kontakt support