Opret/rediger visninger (Medarbejder)

I denne artikel kan du læse hvordan du opretter eller redigere visninger på medarbejderprofilen.
Under visninger kan du definere hvordan en medarbejderprofil skal se ud, når forskellige brugere klikker på en given medarbejder.

Gå til "Visninger" via "Indstillinger" i hovedmenuen

Der findes to typer visninger af en medarbejderprofil - den "fulde" visning og den simple visning

1. Medarbejderprofil
Ved den fulde visning, kan brugeren der har adgang se nedenstående:

Bemærk, hvad brugeren kan se af f.eks. stamdata afhænger af de brugertilladelser, der er sat op på en formularen "Stamdata". Se mere her.

2. Simpel medarbejder visning
Har brugeren ikke adgang til se den fulde profil, men kun den simple, så vises nedenstående:

1. Medarbejderprofil

1.1. Klik på "Ny fane" for at oprette en ny fane på medarbejderprofilen eller...

... marker og rediger en eksisterende fane for at rette denne

1.2. Klik på det grønne plus for at tilføje en widget

1.3. Vælg hvilken widget der skal indsættes

1.4. Din fane på medarbejderprofilen er nu oprettet

TIP: Hvis fanen kun skal vises for bestemte brugere, når de ser en medarbejderprofil, så kan dette nemt defineres med adgange.
Du kan f.eks. under "Brugere" vælge "Medarbejder" eller "Leder", såfremt fanen kun skal vises hvis enten medarbejderen selv kigger på sin profil eller hvis lederen til medarbejderen kigger på profilen.

For at tilgå "Adgang"s feltet, se nedenstående:

2. Simpel medarbejder visning

2.1. Klik på "Simpel medarbejder"

2.2. Definer hvilke informationer, der skal vises, samt om det skal være muligt at planlægge et møde og oprette en opgave

TIP: Du kan bestemme rækkefølgen af informationer ved at trække kasserne.

3.3. Klik på "Gem" for at gemme den simple medarbejder visning