Tildel en opgave vedr. en onboarding profil

I denne artikel kan du læse hvordan du tildeler en opgave til en anden bruger vedr. en eller flere onboarding profiler/medarbejdere.

1. Gå til Onboarding i hovedmenuen

2. Klik på "Pipeline detaljer" på den proces eller på den dertilhørende fane, for at finde frem til den ønskede onboarding profil/medarbejder

Du kan også klikke direkte på onboarding profilen fra Oversigtsfanen.

3. Klik på den onboarding profil/medarbejder opgaven vedrører

4. Klik på "Opgaver"

Trigger: Vælg om opgaven skal triggers nu eller efter et af trinnene i flowet.

Forsinkelse: Vælg om opgaven skal triggers med forsinkelse, således at der f.eks. går nogle dage før opgaven uddelegeres.

Titel: Angiv en titel for opgaven.

Delt/Privat: Bestem om denne opgave må kunne ses af andre brugere eller om den er privat ved at klikke på hængelåsen.

Forfaldsdato: Bestem en forfaldsdato for hvornår denne opgave skal være udført. Sæt evt. en påmindelse ved at aktivere klokkeikonet.

Beskrivelse: Angiv en beskrivelse af opgaven.

Ansvarlig: Vælg hvilken bruger, der skal have denne opgave tildelt. Du kan også vælge dig selv, hvis det er en opgave til dig eller medarbejderen, såfremt denne har en bruger.

5. Klik på "Gem" og notifikation sendes til den ansvarlig bruger, såfremt det ikke er dig selv

Vidste du, at du også kan tildele en opgave til en anden bruger vedr. flere onboarding profiler/medarbejdere på samme tid.

Du markerer blot de medarbejdere som opgaven vedrører og klikker på "Opgaver":